Lad os designe dit nye logo

Dit logo er kernen af din virksomheds identitet.
Det er ofte det første visuelle indtryk dine kunder møder, og er det designelement, der går igen på tværs af alle kontaktflader.

Et godt logo afspejler ånden i din virksomhed og skaber anerkendelse, tillid og loyalitet hos dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyt logodesign

Et helt nyt logo er som regel grundstenen i din virksomheds visuelle identitet. Dit logo skal være med til at definere din virksomhed og skal afspejle virksomhedens mission, vision og værdier.

Et godt logo fortæller en historie, der endnu ikke er skrevet. Det er derfor et utroligt vigtigt (første) skridt på vejen i din virksomheds forestående rejse.

Det gode logo er unikt og appellerer til din virksomheds marked og målgruppe.

Lad derfor ikke tilfældighederne afgøre tilblivelsen af dit logo!

Redesign af logo

Er du kommet skævt fra start eller er din virksomhed vokset fra det eksisterende logo, kan vi hjælpe dig med et redesign af dit logo.

Det kan være, at dit logo blot trænger til en visuel opstramning, hvad angår former og farver.

Det kan også være, at du står overfor en ny udvikling, der gør at dit logo skal tænkes ind i en ny kontekst.

Hvad enten der er tale om en rentegning eller en helt ny start, hjælper vi dig trygt videre med respekt for, hvor du kommer fra.

Hvad får du?

Dit logo skal kunne benyttes på mange forskelligartede kontaktflader, både trykt og digitalt.

Vi designer derfor dit logo i vektorbaseret grafik og eksporterer det efterfølgende i forskellige formater optimeret til de mest anvendte kontaktflader.

Varianter og udgaver

I nogle tilfælde giver det mening at designe flere varianter af logoet, så det optræder optimalt alle steder. På trykte medier og din hjemmeside vil det typisk fungere godt med et rektangulært logo, hvorimod det er mere optimalt med et kvadratisk eller rundt logo til sociale medier.

Det er i alle tilfælde en god idé at have en sort/positiv og en hvid/negativ udgave af logoet, der kan bruges på baggrunde, der ikke tillader brugen af de originale logofarver.

Du får i sidste ende udleveret en samlet logopakke med alle aftalte varianter, udgaver og formater lige klar til brug.

Varianter

Flere varianter
til forskellige kontaktflader

Udgaver

Originale farver
samt sort/positiv og hvid/negativ

Formater

Flere formater
til tryk og digitalt

Eksempler på logoer, vi har designet