Farverige og Funktionelle Designs

Design er vores hjertebarn og er omdrejningspunktet i alt hvad vi foretager os.

Det gode design er ikke blot lækkert at se på, men er appellerende og tillidsskabende.
Det taler til vores følelser frem for vores fornuft. Det er intelligent og skaber lyst til handling.

Hvad enten der er tale om grafisk design til tryksager eller om digitalt design, går vi strategisk og grundigt til værks.
Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine kunder og leverer farverige og funktionelle designs til et hvert behov.

Logodesign


Dit logo er kernen af din virksomheds identitet. Det er ofte det første visuelle indtryk dine kunder møder, og er det designelement, der går igen på tværs af alle kontaktflader.

Et godt logo afspejler ånden i din virksomhed og skaber anerkendelse, tillid og loyalitet hos dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Logodesign

Visuel Identitet


Din virksomheds visuelle identitet er den røde tråd, der sørger for et ensartet udtryk i dit design. Uden den kan det være svært at holde styr virksomhedens visuelle kommunikation.

Med en designmanual, eller blot nogle få retningslinjer omkring anvendelsen af dine designelementer, sikrer du dig en konsekvens i brugen af dit logo, bomærke, farver, typografi og billeder i dit design.

Tryksager


Trods digitaliseringen lever tryksagen stadig i bedste velgående!
En tryksag kan bruges som et supplement til din virksomheds digitale kommunikation. Tryksagen kan også bruges som en eksklusiv stand alone, når du virkelig ønsker at brænde igennem med dit budskab.

Vi designer og producerer alle typer af tryksager – herunder visitkort, brevpapir, kuverter, flyers, plakater, brochurer og kataloger.

Webdesign


Din hjemmeside er dit digitale domicil og kontor. Det er derfor vigtigt at dit webdesign efterlader et godt visuelt førstehåndsindtryk.
Hvad der er lige så vigtigt er, at webdesignet opbygges så det er brugervenligt og overskueligt.

Det gode webdesign tager udgangspunkt i brugerens adfærd, hvorfor informationsarkitekturen skal tage højde herfor.

Udvalgte Cases og Kundereferencer